maanantaina, heinäkuuta 24

Vialliset pahviveneet

 Olen Harry Potter ja minut on värvätty pelastamaan maailma. Huomenna järjestetään suunnistuskilpailut, ja siellä tehtäväni on tuhota Voldemort. Ei mitään uutta, siis. ;D Unessa on jännä tunnelma, kun kaikki luottavat minuun ja jännittävät puolestani. Dumbledore muistuttaa jatkuvasti, että minun täytyy herätä ajoissa ehtiäkseni paikalle. Niin teenkin, ja uni hyppää yön yli suunnistuskilpailun alueelle. Se on harvaa valoisaa metsää, jota halkovat purupolut (vai miksi niitä kutsutaan). Tapaan kavereita, joista monet luulevat, että tulin ainoastaan kisaamaan. Totuutta en voi kaikille kertoa. Harmikseni uni päättyy ennen kuin pääsen Voldun kimppuun. :/

(uni vaihtuu)

Koulu on alkanut ja kävelen käytävällä Ronin ja Aleksin kanssa. Väistellessäni porukkaa kyselen: "Mikä tunti meil on seuraavaks? Enkkua?"
Joku toteaa, että mä en koskaan koskaan muista lukujärjestystä; tunnin aihe jäi mainitsematta. Pysähdymme Ruotsin luokan eteen. Ilmoitustaululla on pitkä vaahtomuovinen kaistale, josta lähtee loppupäässä (meidän luonamme) matalia ulokkeita. Se näyttää vähän linnan muurilta, jota on venytetty paksummaksi. Joku keksii, mikä sen tehtävä on:
"Tohon on merkitty koko kesäloma! Ja tässä näkyy et kesäloma loppuu!"
"Onks kesäloma tosiaan noin lyhyt?"
"Ei! Tässähä on koko kouluvuosi."
Opettaja ilmestyy paikalle: "Ja mistäköhän huomaa, että kesäloma on loppumassa?"
"Teoriatunnit alkaa", vastataan viitaten musiikin teoriaan koulun ulkopuolella.
Tajuan, että ulokkeet merkkaavat teoriatuntien paikkoja. Niinpä tietysti. Siirrymme luokan sisään; koulu ei olekaan alkanut vielä. Se alkaa vasta muutaman viikon kuluttua. Tämä on vasta tutustumiskerta (todella tarpeellista, kun koulukaan ei ole vaihtunut ja olen jo ollut vuoden yläasteella). Askartelemme pahvista F1-veneitä. Valmiita muotteja on pöydällä metrin päässä. Ne ovat kaikki huonosti tehtyjä: epäsymmetrisiä joka suuntaan. Yritän parannella lennokkia saksilla ja uni hiipuu pois.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»